O nama
Naša firma Auto delovi Bakić, iz Inđije, poseduje dugogodišnje iskustvo u prodaji auto delova za Fiat, Alfa Romeo i Lancia vozila – automobile, kombi vozila i laka dostavna vozila. Ako Vam je potreban bilo koji deo, za bilo koji model i godište za ove marke automobila na pravom ste mestu!
Bakić, auto delovi
3
marke vozila
2000+
originalnih polovnih delova
850+
zadovoljnih kupaca

Kvalitetni originalni polovni auto delovi

Kao jedan od vodećih specijalizovanih auto otpada za italijanska vozila, godinama upornog i predanog rada proširili smo asortiman naših proizvoda.  Svakim danom se trudimo da našim potencijalnim, novim i redovnim kupcima obezbedimo široku i najbolju ponudu auto delova za automobile marke Fiat, Lancia i Alfa Romeo. Kako biste pronašli konkretan deo koji je potreban vašem automobilu, kombi ili dostavnom vozilu odaberite odgovarajuće filtere u okviru ovog sajta.

Naši klijenti o nama
Google recenzije

DOSTAVA AUTO DELOVA NA ADRESU

Osluškujući potrebe klijenata i prateći najnovije trendove, pružamo pogodnosti online kupovine auto delova – sada možete da naručite deo sa bilo koje lokacije, u bilo koje vreme, sa bilo kog računara, telefona ili tableta. Najveća pogodnosti našeg poslovanja jesu: